als Muziekdocent

Wil je me steunen? En elke maand een leuke nieuwe video ontvangen met kinderliedjes? Via patreon heb ik een account aangemaakt. En voor 3,50 per maand kun je me steunen. Geef het ook door aan iedereen die geïnteresseerd zou zijn in muzieklessen voor kinderen van 1 tm 12 jaar.

Bedankt!

https://www.patreon.com/user?u=85053421&fan_landing=true&view_as=public

Marieke is werkzaam als muziekdocent op Montessorischoool Nieuw Vreugd en Rust. Daarnaast geeft zij regelmatig inleidingen en workshops voor verschillende organisaties (zie het kopje ‘Muzikale workshops’).

Vakdocent Muziek

Sinds 2008 is Marieke werkzaam als muziekdocent op verschillende scholen en sinds 2015 tot heden op  Montessorischoool Nieuw Vreugd en Rust in Voorburg. Marieke geeft algemene muziekles aan alle klassen, dirigeert het schoolkoor en -orkest en geeft een aantal workshops.

In de bovenbouw hebben de kinderen de mogelijkheid te kiezen voor een specialistische workshop (denk aan: Speel in je eigen band, Componeren, Schrijf je eigen lied, Maak je eigen hoorspel, Rap & Beatbox, etc). En natuurlijk begeleidt zij de groep 8 musical, kerstvieringen, sinterklaasvieringen, koningsspelen, kinderboekenweek en andere activiteiten.

Muzikale workshops

Marieke heeft muzieklessen en muzikale workshops gegeven aan het MCO, het Koorenhuis, de Anton Philipszaal, het Residentieorkest, het Parnassus ensemble, TRIAS, en vele anderen. Deze workshops hebben steeds een andere muzikale invulling (klassieke concerten voorbereiden, componeren, improviseren, eigen liedjes schrijven, zingen, etc).